Onze cultuur

Met elkaar, voor elkaar

Cultuur wordt gemaakt door mensen. Maar wordt ook beïnvloed door de sector waar je als organisatie in werkzaam bent.

Belangrijke kernwoorden die naar boven komen als we onze mensen omschrijven zijn; behulpzaam, ambitieus, positief en pragmatisch. We doen het met elkaar en voor elkaar. De lijntjes zijn kort, deuren staan (vaak letterlijk) open, er is geen strenge hiërarchie en iedereen, inclusief directie, is makkelijk te benaderen. En, niet onbelangrijk, er is altijd tijd voor een praatje en een grapje.

Easy Systems verkoopt financieel administratieve software aan bedrijven in het MKB+. Hierdoor hebben wij veelal te maken met personen die werkzaam zijn op de Financiële en/of IT afdeling van organisaties. Wij vinden het belangrijk om een professionele indruk achter te laten als wij bij onze (potentiële) klanten over de vloer komen. Dit betekent niet dat we altijd in driedelig pak met stropdas op kantoor rondlopen, maar wel dat we er netjes en verzorgd uitzien voor het geval we onverwachts bezoek krijgen. Ook dit zegt iets over wie we zijn en hoe we met onze klanten omgaan.

NL9110_5

Simpel van buiten, complex van binnen

Het creëren van slimme ‘state of the art’ software die bedrijfsprocessen optimaliseert en het dagelijkse werk van mensen leuker én makkelijker maakt. Dat is waar wij in uitblinken. Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren bijzondere software oplossingen voor repetitieve, administratieve processen. Software met een zo simpel mogelijke gebruikerservaring, maar ontwikkeld met de beste, nieuwste en meest vooruitstrevende methoden en technieken.

Alles wat we bedenken, ontwerpen en bouwen dient naadloos aan te sluiten bij wensen en behoeften van klanten. In design, user experience, idee, techniek maar ook zakelijk. Alles moet kloppen en voor zichzelf spreken zonder veel te moeten uitleggen. Je hoeft immers niet altijd iets te zeggen om iets te vertellen. Natuurlijke adoptie bij de eindgebruiker is het doel. Dat betekent mensen laten voelen waar ze naartoe moeten. Dat is ‘Easy’.

complex van binnen

Waarom doen we wat we doen?

Why icon

Why...

Wij geloven dat wanneer iedere medewerker zich kan richten op waar hij goed in is en randzaken weg worden geautomatiseerd, zowel de persoon als de organisatie kan excelleren.

how icon

How...

Dit doen we door medewerkers (administratief) te ontzorgen, zodat ze zich alleen maar bezig hoeven te houden met hetgeen er écht toe doet en meerwaarde biedt voor hen en de organistatie.

what icon

What...

Daarom ontwikkelen wij slimme, onafhankelijke en hoogstaande software, die (financieel) administratieve processen automatiseert en optimaliseert en de medewerker ondersteunt en in staat stelt om zich volledig te richten op zijn of haar kerntaken.