Grensverleggende
Sales Talenten

 

Iedereen is graag onderdeel van succes. Bij Easy Systems gaat het goed. Erg goed. En daar kun jij onderdeel van uitmaken! Onze sales collega’s zijn jong, enthousiast en ambitieus. Zij krijgen er een kick van om elke dag weer het verschil te kunnen maken en verantwoordelijk te zijn voor het commerciële succes van onze propositie.

Wij maken en verkopen software. Maar niet zo maar software, de béste software! Gebruiksgemak, kostenvoordelen en een verhoogde kwaliteit zijn voorbeelden van argumenten waarom klanten voor Easy Systems kiezen. Maar ook de gunfactor aan jou als Sales Executive speelt een zeer belangrijke rol.

Softwaredemonstraties en adviseren

Als Sales Executive bij Easy Systems ben jij in staat om potentiële klanten mee te nemen in de reis van oriënterende organisatie naar tevreden klant. Je verzorgt softwaredemonstraties bij de potentiële klant op locatie om ze mee te nemen ‘in’ de oplossing en legt uit wat de meerwaarde is voor hun specifieke situatie. Met enthousiasme en overtuigingskracht kun jij advies uitbrengen over onze passende oplossing (consultative selling).

Sales-verzorgt-presentaties-bewerkt2-450x281

Zaaien én oogsten

Je krijgt er energie van om nieuwe contacten te leggen. Tijdens salestrajecten weet jij op de juiste manier verschillende stakeholders te betrekken om tot een optimaal resultaat te komen. Je stopt pas als je jouw lead hebt omgezet in een afgeronde deal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Je creativiteit, input en ideeën zijn altijd welkom. Dus zelf je kansen spotten, zaaien én oogsten en samenwerking zoeken met bijvoorbeeld onze marketingafdeling. Jouw verantwoordelijkheid, maar niet alleen. Dat alles met de vasthoudendheid van een terriër, want onze trajecten duren soms lang en je moet op het juiste moment inspelen op kansen.

All round rol

Jij bent adviseur, geeft demo’s, legt contacten, sluit deals, maar daar blijft het niet bij. Je werkt nauw samen met marketing, werkt mee aan (klant)evenementen en zorgt ervoor dat ‘jouw’ klant ook echt tevreden is. Want een tevreden klant levert ook weer nieuwe leads op.

 

Tevreden klanten

 

Vacatures

 
 
Even geen vacatures? Stuur een open sollicitatie! Deze kun je richten aan Dirk-Jan van Veldhuizen

Recente blogs

2 min read

Een op de vijf mkb bedrijven betaalt facturen niet op tijd

Ben jij, als mkb’er, in staat om alle facturen op tijd te betalen? Waarschijnlijk wel, maar wist je dat een op de vijf...

3 min read

Samenwerking tussen Inkoop en Finance: de stand van zaken in het mkb

Een goede samenwerking tussen de afdelingen Inkoop en Finance is binnen het mkb essentieel voor het succes van een...

3 min read

E-facturatie wint aan populariteit binnen het mkb

De digitalisering van financiële processen gaat gestaag door, maar er is nog een lange weg te gaan. Zo is er een...