2 min read

De agenda van.... Nicky Hendriks, Sales Executive bij Coforce

De agenda van.... Nicky Hendriks, Sales Executive bij Coforce

De agenda van...Nicky Hendriks! Sales Executives hebben een hoop te doen, geen enkele dag is hetzelfde. Benieuwd naar hoe de week van een Sales Executive bij Coforce, onderdeel van de 4CEE groep, eruit ziet? Lees dan verder!

Bekijk hier alle vacatures!

Maandag

Sales Executive Nicky

Reizen

Tijdens de reis bel ik met onze Delivery manager om het weekend, de klant en hun interne ontwikkelingen te bespreken.

Bedrijfsbezoek

Samen met onze Delivery manager bezoeken we een bestaande klant, een groot Nederlands verzekeringsmaatschappij.

Reizen

Onderweg naar kantoor bel ik met mijn contactpersoon van het bedrijf waar ik morgen een demo ga geven. We stemmen de agenda en verwachtingen af.

Leads genereren

Via LinkedIn zoek ik naar potentiële klant gemeenten en mogelijke contactpersonen om hen vervolgens telefonisch te benaderen. Ook neem ik contact op met organisaties waar ik in het verleden mee in contact ben geweest.

 

Dinsdag

Sales Executive Nicky (2)

Klantbezoek

Vandaag ben ik bij een klant in Soest. De CFO is vanuit hun hoofdkantoor in Zwitserland afgereisd en sluit aan bij de demo. In het Engels presenteer ik de RPA-oplossingen die wij bieden voor procesautomatisering.

Reizen

Vanuit de auto bel ik met mijn contactpersoon van een partner, zij hebben hun dienstverlening uitgerold bij de prospect waarnaar ik onderweg ben.

Klantbezoek

De prospect is een staalbewerker in Uitgeest. Tijdens de demo toon ik de mogelijkheden van onze RPA softwareoplossingen, specifiek voor hun processen.

Reizen

In de auto bel ik met onze Technisch Consultant om de vragen van de prospect te bespreken. Hierna bel ik de prospect op om zijn vragen te beantwoorden.

Squashen

Tijd om met mijn collega naar de squashbaan te gaan!

 

Sales Executive Nicky (3)

Woensdag

Opvolgen leads

Onze partner belt, hij is benieuwd naar hoe de demo in Soest is gegaan en heeft mogelijk een nieuwe klant voor ons. De organisatie heeft een nieuwe ERP oplossing geïmplementeerd en is nog opzoek naar een RPA oplossing om processen te automatiseren. Ik neem vervolgens contact op met de organisatie en we plannen gelijk een demo in.

Online demo presentatie

Via een relatie heb ik een demo afspraak met een scholengroep in Nieuwegein. De demo verloopt goed en de organisatie geeft aan graag een offerte te ontvangen. Na de afspraak stel en stuur ik deze meteen op.

Lunch

Woensdag is het soepdag, dus krijgen wij een verzorgde lunch met soep!

Interne training

Vanmiddag verzorgt NEVI een interne training rondom het thema 'inkoop en contracten'. Hier leren wij de verschillende type organisaties en mensen te herkennen en hoe wij onze communicatiestijl hierop dienen aan te passen.

 

Donderdag

Sales Executive Nicky (4)

Online demo presentatie

Vanuit ons kantoor in Ede geef ik een online demo presentatie aan een gemeente uit het oosten van het land. Na de afspraak stuur ik hen een algemene offerte op, zodat zij de mogelijke samenwerking kunnen overleggen.

Overdracht

Yes! Een prospect is klant geworden. Tijd voor een goede overdacht, zodat onze Technisch Consultant de software oplossing kan implementeren.

Webinar

Vanmiddag geef ik een Webinar omtrent de mogelijkheden rondom het automatiseren van de Finance processen waarbij veel manuele handelingen plaatsvinden, geïnteresseerden sluiten hierbij aan.

 

 

 

Sales Executive Nicky (5)

Vrijdag

Tekenen

De dag begint goed. De organisatie uit Soest is positief en wilt graag onze RPA software. Met onze e-signature tool Stiply stuur ik het contract toe. Binnen 15min krijg ik het weer ondertekent terug. Nu wordt het officieel overgedragen aan de Technisch Consultant.

Sales-delivery meeting

Tijdens de sales-delivery meeting bespreken wij de resultaten van de afgelopen maand en de forecast. De directeur geeft een update vanuit het development team en marketing presenteert de verschillende activiteiten.

Lunch

Op vrijdag krijgen wij een geheel verzorgde lunch!

Opvolgen Webinar

Ik bel de mensen die gisteren aanwezig waren bij het Webinar om mogelijke vragen te beantwoorden en om het Webinar te evalueren.

Marketing overleg

Samen met de marketeers neem ik de geplande 'round table' nog een keer door en evalueren wij de Webinar van gisteren.

Borrelen

Ik sluit de week af met een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel.

De agenda van....Inhouse Consultant Patricia Boelens

De agenda van....Inhouse Consultant Patricia Boelens

De agenda van...Patricia Boelens! Geen enkele dag of vraag is hetzelfde. Benieuwd naar hoe de week van een Inhouse Consultant bij Easy Systems,...

Read More
Mijn eerste maand als Business Development Manager

Mijn eerste maand als Business Development Manager

Hallo allemaal, ik ben Sandra de Vries, 50 jaar oud en sinds kort werkzaam als Business Development Manager voor 4Exchange. De titel van mijn functie...

Read More
Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn eerste maand als...Functioneel Consultant

Mijn naam is Mike van Egdom, 37 jaar en woonachtig in het mooie Veenendaal hier om de hoek. Voor mij is het de eerste keer dat ik zo dicht bij huis...

Read More