De bucketlist van… Luuk Jansen

Als je overweegt om bij ons te komen werken, dan wil je natuurlijk weten wie je nieuwe collega’s worden! Leer je nieuwe collega’s kennen op basis van hun bucketlist.

Luuk Jansen, Sales Executive bij Easy Systems

Wat staat er op de bucketlist?

 • Zelf een vliegtuig besturen
  Al wordt dat lastig aangezien ik niet in een Cessna pas.
 • Skydiven
  Alles wat met snelheid en gevaar te maken heeft, heb ik altijd leuk gevonden. Ik ga voor de adrenalinekicks.
 • Eurotrip met een camper (of door de USA)
  In het dagelijks leven ben ik erg gesteld op luxe en comfort. Tijdens vakanties kan ik back to basic erg waarderen. Vrijwel dagelijks steek ik een BBQ aan waarop ik dan met minimale middelen een sterrenmaaltijd probeer te bereiden, oftewel ik wil met minimale middelen maximaal resultaat behalen. Momenteel bezit ik een vouwwagen en verken graag de mooie plekjes van Europa. Ik ervaar dat ik na 3/4 dagen de omgeving wel gezien heb en ik graag door zou willen trekken. Helaas kost het inpakken van alle spullen nogal wat tijd en komt het er vaak niet van. Een camper lijkt mij ideaal om een mooie rondreis te maken.
 • Safari
  Vanaf jong af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in al het moois dat de natuur de bieden heeft. Het lijkt mij enorm leuk om met een Jeep met tent op het dak door Zuid-Afrika te trekken.
 • Wonen aan vaarwater
  Rust en natuur voor de deur.
 • Emigreren naar het Zuid-Europa 
  Of ten minste kunnen overwinteren in een tweede huis. Ik heb een hekel aan de winters. Eén week per jaar kan ik genieten van sneeuw en dat is dan in de Alpen. Voor de rest van het jaar heb ik het liefst een graad of 25 tot 30 en zonnig weer.

Wat is er al afgevinkt?

 • Motorrijbewijs (en motor bezitten) 
  Zoals je al gemerkt hebt, vind ik het leuk om zelf voertuigen te besturen.
 • Vrijstaand wonen 
 • Zwembad in mijn tuin 
  Van jongs af aan heb ik de droom om een villa met zwembad te bezitten. Gedurende mijn studietijd heb ik gewoond in het centrum van Arnhem. Daar ontstond er steeds meer behoefte aan rust en ruimte. In 2012 zijn mijn vriendin en ik op zoek gegaan naar ons “ideale” huis in de omgeving van Arnhem. Wij zijn tegen een verwaarloosde en uitgewoonde woning aangelopen. Na een onderhandelingsperiode van ruim vier maanden was een flinke klus geboren. Drie maanden lang iedere avond en ieder weekend klussen, heeft geresulteerd in ons droomhuis, vrijstaand! Het klussen in huis was klaar en vervolgens jeukten mijn handen. Het volgende project was mijn eigen zwembad, volledig zelf aangelegd.